woensdag 17 augustus 2011

Spike

Beste,
 
Met Spike is alles oké, die vandaag al 10 maanden wordt.
 
Hij heeft zijn volwassen gewicht en lengte ondertussen bijna bereikt en we mogen binnenkort al naar de C-klas op de hondenschool.
 
Hij leert supersnel bij en is een ster in apporteren. We denken er dan ook aan binnenkort te beginnen met flyball lessen.
 
Voor de rest haalt hij nog de nodige puppystreken uit: pantoffels, sokken en keukenhanddoeken vindt hij geweldig; hij heeft deze week 2 kussens uiteen gescheurd; hij vindt het heerlijk om aan de loshangende takken klimop te trekken (vinden wij niet zo erg = minder snoeiwerk); als ik zijn speelgoed pas opgeruimd heb, gooit hij de mand weer ondersteboven, ...  Maar al bij al valt het nog goed mee hoor!
 
En het liefst van al geniet hij van iets lekkers, ligt hij graag helemaal uitgestrekt in de zetel, gaat hij helemaal uit de bol van een boswandeling of balletje vangen en hij is gek op Zaran, de hond van Kris zijn ouders. Ook bezoek vindt hij leuk. Hij weet de mensen altijd te entertainen met zijn sleurtouw (zeker wanneer er dan iemand aan de andere kant gaat trekken) en hij krijgt ook altijd wel van iemand iets om te snoepen toegestopt (ookal weet hij goed genoeg dat dat eigenlijk niet mag...).
 
 
Groetjes van ons en een natte zoen van Spike!