vrijdag 18 april 2008

nieuws over onze dalmatier pup : harty

Verzonden: zondag 13 april 2008 18:38
Aan: Hoogmaatheide
hallo,

hier een mailtje vanuit Borgloon van de familie Bienkens

alles gaat uitstekend met onze puppy :harty! het vervoer naar huis is uitstekend verlopen , ze heeft de hele tijd geslapen tot dat we thuis waren.

de kennismaking met onze hond quinta (labrador) is ook heel goed verlopen : eerst wat onwennig snuffelen aan elkaar  daarna een beetje achter elkaar na gelopen ,en dan mochten ze even het gazon op ,maar dat was fijn ravotten voor hun 2 net alsof ze mekaar al weken gewoon zijn.

het eten gaat ook perfect op 2 tijdstippen s'morgens en s'avonds

zelfs de éérste nacht heeft harty niet van haar laten horen, de volgende nacht eventjes gejankt ,maar niet lang.

ons dochtertje ravot goed met haar hondje ,maar het hondje probeert als ze buitenzit wel altijd schootje te zitten vind ze nu wel heel tof , maar als hij een paar kilo bij gaat komen en groot is zal het wat minder zijn denk ik hihi

het hondje heeft een speels karaktertje maar slaapt ook heel graag , nu na een week zijn we allemaal al heel gewoon aan het hondje ,ze is lief en tot nu toe is er nog niks stuk geknabbeld ,ook al zijn we beiden al de ganse week door de dag werken geweest en is ze met de andere hond alleen thuis geweest , heel flink van harty !!

we zijn ook al eens gaan wandelen gaat ook al flink ze holt altijd achter de andere hond aan en zo leert ze uitstekend alles aan zelfs waar ze haar behoeften mag doen . het is een hondje dat vlug alles doorheeft dat merken we goed , zelfs haar naam kent ze ook al goed

ik ga een paar fototjes hierbij voegen zodat u kan zien wat een fijne thuis het is voor "harty"

groetjes de familie Bienkens